...

Bantuan Misi Kemanusiaan Covid-19

RM 86 of RM 300,000
Open Campaign
5+
Total Backers
RM 86
Total Collected
PERSATUAN KELAB GOLONGAN ORANG KURANG UPAYA (KGKU)

PERSATUAN KELAB GOLONGAN ORANG KURANG UPAYA (KGKU) melancarkan kempen pengumpulan dana untuk Bantuan Misi Kemanusiaan Covid-19, melalui Tabung Kemanusiaan KELAB GOLONGAN ORANG KURANG UPAYA / DISABLE COMMUNITY PEOPL'S CLUB. Bantuan  khas ini adalah untuk Golongan Asnaf terutamanya untuk rawatan Dialisis Buah Pinggang dan Bantuan Misi Makanan kepada orang yang memerlukanya. Pihaknya kami amat mengharapkan sumbangan daripada orang ramai bagi dapat membantu usaha kami untuk menolong orang yang ditimpa kesusahan pada masa penularan wabak Covid-19 di Malaysia.

“Sebagai Pertubuhan Kebajikan kemasyarakatan bersepadu yang terbesar di Malaysia, adalah menjadi tanggungjawab kami melaksanakan bantuan MISI kemanusiaan ini.

Setiap sumbangan adalah amat bermakna dan akan disalurkan untuk tujuan pembelian kelengkapan perubatan dialisis dan penyediaan makanan harian. Persatuan kami juga akan bekerjasama dengan pihak-pihak berkenaan bagi menyalurkan sumbangan terbabit dan telah menghubungi hospital-hospital bagi menentukan keperluan segera dan kritikal bagi mereka. 

Sekian terima kasih.

3 days ago
RM 2
Anonymous
3 days ago
RM 14
Anonymous
1 week ago
RM 50
User - Mani vannan Al supriamanam
1 week ago
RM 10
Anonymous
1 week ago
RM 10
Anonymous