...

Mohon Bantuan Dana Pembedahan Tangan Anak

RM 412 of RM 20,000
Open Campaign
0+
Total Backers
RM 412
Total Collected
Admin

Assalamualaikum semua, saya Zabedah binti Din, dengan rasa rendah diri ingin memohon bantuan dana dari saudara mara, kawan-kawan dan rakyat Malaysia yang prihatin untuk bantuan pembedahan tangan anak saya.

  

Untuk pengetahuan semua kos pembedahan Guarantee Letter (GL) dah cover, cuma untuk urat gantian dan ubatan sampingan kena cas...byk juga. .tak cukup duit simpanan kami...jabatan ada juga bantu tapi belum mencukupi. Tgn kanan anak separa lumpuh sejak lepas lahir...tapi boleh sembuh..dh fisio dan urut tapi tak berjaya..kena operate juga kata doktor...masalahnya kami cuba tangguh tapi tangan dia dah mula makin sakit....dari kecik lagi dia menanggung..sekarang dah umur 18 tahun.

Doktor minta percepatkan bimbang lumpuh terus....tu yg kak terpaksa kaedah jomdonate.com ni tawakkal ja mtk bantuan sumbangan ikhlas dari kenalan ...kawan kawan lain pun ada kak minta tolong...tapi kak tak paksa tau...seikhlas hati ja. Sepatutnya bulan 11 tahun lepas dah jalan dah pembedahan tapi kos urat tu belum cukup...minggu lepas bawak pi pulak doktor kata sepatut minggu ni kena buat atau usahakan segera.

Tu yg kak tawakkal juga la mtk tlg ni...mudah mudahan dpt cukupkan dlm masa segera...tak tau dah nak buat macamana..mtk baitulmal tak layak katanya....maafkan kak sekali lagi....segan malu juga sebenrnya tapi terpaksa jugala...kalau ada syukur alhamdulillah..kalau tak ada pun tak apa...kak tak paksa...atas kesudian keikhlasan saja.Terima kasih yg sudi  baca...pening kak ulang pi kebajikan dpt la ckit  kutipan..tak lepas juga.

Akak dahulukan bantuan dengan ucapan terima kasih yang terhingga, semoga Allah memberi rezeki yang lebih lagi kepada yang membantu akak.