...
...

BABY PESAKIT PEPARU KRONIK

RM 291 of RM 50,000
Open Campaign
16+
Total Backers
RM 291
Total Collected
NOORDIANA
Assalamualaikum, Muhammad Adha adalah seorang bayi yang menghidap penyakit Paru-paru Kronik, Jantung Berlubang & Injap Jantung Sempit. Dia disahkan mempunyai ketiga-tiga penyakit itu ketika berusia 26 hari dan menerima rawatan di HTM dan HRPZ selama 2 bulan.

Selama tempoh diwad, Adha diberikan susu khas yang disyorkan oleh doktor iaitu PORTAGEN, sekarang Adha sudah discaj wad dan saya perlu membeli sendiri susu khas itu melalui PPUM dengan harga RM1500 untuk kegunaan satu bulan,Adha juga memerlukan pembedahan peparu untuk menutup saluran yang bocor tapi tarikh masih belum ditentukan lagi. 

Operasi lain adalah memasukkan belon ke injap jantung yang mana akan dilakukan sebaik sahaja mendapat tarikh dari pihak HUSM, sekarang Adha hanya berulang alik untuk temujanji di hospital Kota Bharu untuk berjumpa pakar.  Sebarang kos pembedahan dan rawatan belum ditentukan lagi oleh pihak hospital.

Saya mendoakan semoga para dermawan sentiasa dimurahkan rezeki oleh Allah SWT seperti air sungai yang mengalir dan semoga semua dimudahkan urusan oleh Allah SWT. Aamiin

Terima kasih kepada yang sudi menderma, menyebarkan dan share kempen saya ini di laman social.
3 days ago
RM 10
Anonymous
5 days ago
RM 10
Anonymous
6 days ago
RM 10
Anonymous
6 days ago
RM 10
User - Danicia Devi
1 week ago
RM 5
Anonymous