...

Memerlukan Sumbangan Rawatan Dialysis

RM 82 of RM 10,000
Open Campaign
9+
Total Backers
RM 82
Total Collected
Norlindda

Assalamualaikum,

Saya memerlukan dana untuk bantu kos rawatan dialysis isteri saya yang akan dijalankan tidak lama lagi. Isteri saya menghidap penyakit kegagalan buah pinggang serius sejak dari bulan MEI 2014. Akibat dari penyakit yang di hidapinya ini, beliau perlu menjalani rawatan heamodilysis untuk sepanjang tempoh hayatnya.

Akibat dari rawatan dialysis ini, beliau akan mudah merasa penat setiap kali selesai menjalani rawatan. Di mana rawatan dialysis ini di lakukan 3 kali dalam seminggu. Dengan ini beliau tidak berupaya untuk melakukan sebarang aktiviti yang berat, dan sukar bagi pesakit dialysis ini untuk menaiki tangga kerana peaskit dialysis mudah di serang pening setiap kali selepas menjalani rawatan. 

semoga tuan puan semua boleh membantu saya untuk mendapatkan dana RM10,000. Jika tidak mencapai sasaran pun tidak mengapa asalkan saya mendapat dana itu dari kempen ini untuk saya menampung kos isteri saya. 

Tak mampu derma pun tidak mengapa, Jika tidak keberatan boleh juga share kempen saya ini di social media masing-masing untuk bantu saya jayakan kempen ini. Maaf kerana menyusahkan banyak pihak. 

Semoga Allah SWT membalas setiap kebaikkan yang anda semua hulurkan kepada saya. Saya tidak mampu untuk membalas hanya Allah SWT sahaja yang boleh membalas. saya mendoakan semua agar sentiasa dipermudahakn dan dimurahkan rezeki selalu Insyaallah.

Sekali Lagi,

Terima Kasih.

1 month ago
RM 10
Anonymous
2 months ago
RM 10
Anonymous
6 months ago
RM 10
Anonymous
7 months ago
RM 10
Anonymous
7 months ago
RM 10
Anonymous