...

Terima kasih kepada semua yang menyumbang kepada NGO kami. Semoga anda juga dikurniakan rezeki, umur panjang dan kesihatan yang baik.

RM 24 of RM 1,000
Open Campaign
3+
Total Backers
RM 24
Total Collected
Admin

Quran Surat Al-Munafiqun Ayat 10 
belanjakanlah sebagian dari apa yang telah Kami berikan kepadamu sebelum datang kematian kepada salah seorang di antara kamu; lalu ia berkata: "Ya Rabb-ku, mengapa Engkau tidak menangguhkan (kematian)ku sampai waktu yang dekat, yang menyebabkan aku dapat bersedekah dan aku termasuk orang-orang yang soleh.

Sila kongsikan. 
Ramai yang belum kenali NGO Pertubuhan Melayu Muslim Prihatin Negeri Johor ni. dalam Singkatan PMMP Negeri Johor. kami adalah NGO kebajikan. 

Cukuplah sekadar sebarkan info ini.
Moga ia menjadi asbab kebaikan berpanjangan. kongsilah pada rakan atau group supaya info ini sampai pada yang memerlukan. 

Kita bantu sesama kita. InsyaAllah.

Like & Follow Fanpage ini untuk lebih banyak info terkini.
https://www.facebook.com/PMMPNJ/

Terima Kasih kepada semua yang menyumbang ke NGO kami. Semoga anda juga dimurahkan rezeki, panjang umur serta dikurniakan kesihatan yang baik. Aamiinn.

Salurkan Sumbangan Anda Ke Akaun:
PERTUBUHAN MELAYU MUSLIM PRIHATIN NEGERI JOHOR
0116341100015046
(Bank Simpanan Nasional)

Sedekah merupakan pemberian yang ikhlas sebagai bukti ketaatan kepada Allah s.w.t. Sedekah sememangnya tidak dapat dipaksa melainkankan lahir dari hati untuk memberi berdasarkan kemampuan seseorang itu.

SEDEKAH ITU...tidak pernah mengurangkan HARTA.. maka dari itu... janganlah tkut untuk bersedekah...walaupun cuma SERINGGIT.. 

 ????Sedekah itu pencuci dosa.. 
 ????Sedekah itu magnet rezeki..
 ????Sedekah itu membantu org lain..
 ????Sedekah itu mndidik hati jdi pemurah..

masih takut lagi nak bersedekah?? kenapa nak takut...sedangkan ganjaran bersedekah.. terlalu luas

Masyaalah Tabarokallah “KEAJAIBAN” segalanya dipermudahkan bila menyusuri usaha meringankan beban insan-insan memerlukan Allah membuka seribu jalan.

Ya Allah berilah kesembuhan dan syifa kepada mereka,mereka hamba Mu terpilih yang mampu menempuh dugaan sebesar ini.Kami hanya mampu mendoakan dan semoga infak,doa dan pakat- pakat share kalian semua memberi sinar nikmat kebahagian tak tergambar yang hanya mereka yang diuji sebesar ini sahaja mampu menyelami dan merasainya.

Fungsi PMMPNJ adalah sebuah Ngo medium untuk membantu golongan yang susah bergantung kemampuan ngo ini tanpa mengira bangsa dan agama di dalam negeri johor

Kami PMMPNJ menerima sumbangan wang tunai atau barang keperluan asas seperti beras tepung minyak masak gula sardin dll.

Salurkan Sumbangan Anda Ke Akaun:
PERTUBUHAN MELAYU MUSLIM PRIHATIN NEGERI JOHOR
0116341100015046
(Bank Simpanan Nasional)

Sebarang pertanyaan boleh menghubungi:
Tuan@Puan boleh klik link wassap????

Bendahari PMMPNJ http://www.wasap.my/60176122614/sayaberminatnakinfakmelaluiPMMPNJ

1 month ago
RM 10
Anonymous
2 months ago
RM 10
Anonymous
2 months ago
RM 5
Anonymous