...

INFAQ KEPADA TAHFIZ VOKASIONAL YAYASAN ADDIN

RM 1,039 of RM 700,000
38 Days
59+
Total Backers
RM 1,039
Total Collected
Tahfiz Vokasional

RM700K diperlukan!

Jom berinfaq di Tahfiz Vokasional ADDIN.

"Tidaklah berkurang harta yang kita infaq dengan ikhlas Lillahi Ta'ala,  KERANA ALLAH AKAN MENGGANTIKAN DENGAN REZEKI YANG BERLIPAT GANDA"

Bayangkan jika seorang pelajar tahfiz menghafal dan membaca Quran, hasil daripada waqaf kita, agaknya berapa banyak pahala yang kita dapat?

MasyaAllah,  berinfaq sekali namun pahala yang mengalir tetap berpanjangan serta kebaikan yang diperolehi  tetap datang kepada kita walaupun kita sudah tiada di dunia kelak.  Betapa mudahnya kita boleh mengumpul saham akhirat melalui "infaq".

Bukan saja kita beramal untuk diri, malah kita turut memberi senyuman buat pelajar-pelajar tahfiz ini agar pembelajaran mereka berada dalam kondisi insfrastruktur pembelajaran yang kondusif. 

Kita juga boleh berinfaq untuk dihadiahkan pahala buat mereka yang tersayang, ibu ayah kita, anak cucu kita serta mereka yang telah pergi meninggalkan kita. Mudahan doa dan wakaf kita dapat membantu mereka di alam sana.

Oleh itu, Pihak Tahfiz Vokasional ADDIN ingin mengajak  anda untuk sama-sama membantu jayakan infaq pembangunan ini.

Projek infaq ini bertujuan untuk :

1. Naiktaraf bengkel jahitan.

2. Naiktaraf bengkel motosikal.

Dalam suasana bulan Ramadhan yang mulia ini, tiada apa yang kami pinta melainkan agar Allah dapat memakbulkan hajat dan urusan para dermawan dipermudahkan di dunia dan di akhirat.

Sumbangan boleh disalurkan melalui :-

https://jomdonate.com/campaigns/151 

1 week ago
RM 10
User - Nur Aliah
2 weeks ago
RM 10
User - Syazwani Samat
2 weeks ago
RM 2
Anonymous
3 weeks ago
RM 5
User - NURUL ATIQAH SAFERAH BINTI MURSHIDI
3 weeks ago
RM 10
Anonymous